OOTD : Vandaag is het roze!

Vandaag weer een nieuwe OOTD en namelijk in de kleur ROZE! .. Ik ben gek op deze kleur… En ik draag niet zo heel vaak deze kleur. Maar ik vond in mijn kast wel deze trui en ik dacht hΓ© dat past mooi bij mijn roze rokje!!! . De roze muts is trouwens handgemaakt. Deze heeft speciaal mijn moeder voor mij gemaakt!!
Ben er nog steeds erg blij mee.

Trui : New Yorker
Roze rokje : Only
zwarte panty : H&M
Schoenen : Kens
Roze muts : gemaakt door mijn eigen moeder!

Wat voor kleur draag jij het meest ?

Liefs ,
Joor

44 gedachten over “OOTD : Vandaag is het roze!”

  1. Jahhh, dit is wel een kleur die ik zelf heel erg graag draag…hij staat je super leuk, deze kleur kan je makkelijk hebben…leuke outfit Joor, staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *