Op dit moment ben ik……

 

  1.  Bezig met meer offline te zijn en meer te genieten van dagelijkse dingetjes. Dit lukt me aardig alhoewel ik soms wel drang heb om mijn telefoon te pakken. Ik wil dit bewust vaker gaan doen omdat het leven niet alleen bestaat uit online zijn op allerlei social media kanalen.
  2. Weer bezig zijn met Sims 4 te spelen. Ik heb deze spel al een tijd niet meer gedaan omdat hij zo sloom was maar gelukkig nu werkt hij prima. Kan trouwens niet wachten op een nieuwe Sims update namelijk ‘Katten en Honden ‘.
  3. Lijstjes aan het maken en alles bij te houden wat ik voor het laatst doe , wanneer ik voor het laatst de cavia’s heb verzorgd / verschoond etc.
  4. Elke maand een uitdaging doe om zo min mogelijk onnozele dingen te kopen ( zoals kleding etc. ) en bewust te worden wat ik echt nodig heb en wat kan wachten.
  5. weer bezig met lezen van andere blogs. Ik heb echt een hele lange tijd niet zo veel gelezen en ik ben nu weer het lezen aan het oppakken
  6. Mijn LOI Cursus weer aan het oppakken. Ondanks dat ik sommige dagen niet goed ben doe ik het niet maar zodra ik een andere dag wat beter voel pak ik de boeken weer en ga weer fris aan de slag. Ik ben nog steeds super blij met deze beslissing!

 

En wat ben jij op dit moment bezig ?

Liefs , 
Joor

Eén gedachte over “Op dit moment ben ik……”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *