Op weg naar Rock werchter 2015!

Zoals jullie konden lezen begin dit jaar ( wat ik allemaal in 2015 ga doen ) ga ik deze maand voor het eerst naar een festival weekend. Niet zo maar een festival maar naar Rock Werchter in België. Ik hou van festivals en ik wilde dit al een aantal jaren maar nu gaan we eindelijk deze maand erheen!!! Samen met mijn lieve vriendinnetje S gaan we vanaf woensdag tot maandag heerlijk kamperen in België. En uiteraard leuke bandjes spotten!!! Aan de ene kant vind ik het wel erg spannend maar ook wel super leuk!! Daarom vandaag een blog erover en wat ik allemaal mee ga nemen voor een festival weekend. Aangezien ik niet alles kan meenemen. En als laatste zal ik ook vertellen waar ik het meest benieuwd ben qua optredens!!!

Wat neem ik allemaal mee

1 ) Droog Shampoo van de Kruidvat  Aangezien ik in deze dagen niet lang in de rij wil staan met douchen en toch nog mijn haren wil gaan wassen heb ik deze droog shampoo gekocht. Geen idee of het wat word maar we zullen zien toch? .
2 ) Body Wipes van de Primark altijd handig om zulke reinigingsdoekjes mee te nemen om je op te frissen! De reiniginsdoekjes had ik ook al gelezen bij de blog van Amanda. Toen bedacht ik me hé dat is wel er handig!!!
3 ) Ik heb bij de Xenos 3 setjes poncho gekocht en een waterdicht zakje waar je telefoon en paspoort in kan doen. Deze is waterdicht!!!

1 ) Mijn koffer die ik ga meenemen. Hier past mijn slaapzak , luchtbed kussen en de rest allemaal in! Handig een grote koffer! Daarnaast neem ik ook een rugzak mee voor op het festival!
2 ) De schoenen die meegaan!! Uiteraard goedkope schoenen en slippers zijn zo oud dus als ze verrot zijn kan ik ze ook meteen daar weggooien.
3 ) twee driekwartsbroeken van de primark neem ik zoiezo mee altijd handig!!

Uiteraard gaan er nog wat meer spullen mee. Ik moet zelf nog wat dingen kopen. Dit is tot nu toe wat ik heb. Ik ben bang dat ik wat vergeet. Daarom plaats ik deze blog nu en kan ik nog aan mensen vragen die wel eens naar weekend festivals zijn geweest  wat ik nog meer mee kan nemen en wat handig is… Heb je nog tips? laat het me weten via mijn blog / twitter / instagram / Facebook etc.

Waar ik op verheug qua optredens op Rock Werchter 2015

 • Foo fighters
 • Years & Years
 • James Bay
 • Of monsters and men
 • Ben Howard
 • Mumford & sons
 • The Cat empire
 • Hozier
 • Dotan
 • Jessie J
 • The Script
 • Couting Crows

Dat is eigenlijk het rijtje wat ik ken en leuk lijkt om ze live te zijn. The Script daar ben ik echt zo geweldig fan van en hopelijk lukt het ons om vooraan te staan! De rest maakt niet zo veel uit. En tussendoor kunnen we ook naar onbekende muziek kijken en luisteren. Altijd leuk!!! Nog even geduld en dan is het zo ver. Nog ongeveer 3 weken en dan gaan we weg!! We hebben toevallig Early bird tickets dus dat betekent dat we op Camping A zitten en dat is dichtbij het festival. En we mogen al de bandjes woensdag al halen! En op de camping staan!!! En we mogen donderdag het festival al via de fast lane ingang naar binnen! Hoe chill is dat!!!

Nu nog 3 weken wachten!!! ik kan echt niet wachten!! Dus het betekent ook dat ik een week niet blog… 🙂

En gaan jullie nog dit jaar naar een festival ? of ben je geen festivalganger ?

liefs ,
Joor

19 gedachten over “Op weg naar Rock werchter 2015!”

 1. Rock Werchter is echt super leuk =)
  Ik ben er 3 jaar geleden geweest , camping A is echt goed dichtbij!
  Een tip: Stel je heb overdag een een uurtje geen bands die je wil zien ga dan douchen de rij valt dan vaak mee.
  Liefs Jorinda

 2. Oh shit! Wat een line up! Ben Howard! I love Ben Howard! En Counting Crows! En Mumford & Sons. En Of Monsters….. Ik kan het hele rijtje wel afgaan. Te gek! Ik ging vroeger altijd naar Pinkpop, maar dan hebben we het echt over 20 jaar geleden 😀

 3. Counting Crows vind ik echt heel erg leuk….Ik ben best wel een festival liefhebster en ging dan ook erg graag. De laatste jaren komt het er niet zo vaak meer van…jammer genoeg…geniet maar lekker meis, het is echt zo ontzettend leuk om te doen en te ervaren…

 4. Wat super dat je naar België komt voor Rock Werchter! Ik ben nog net te jong, maar wie weet … misschien volgend jaar wel! Ik zou alvast heel enthousiast zijn als ik mag gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *