OSOTD : Outfits wat ik draag op me werk!

Vandaag even wat anders dan dat je gewent van me bent. Vandaag laat ik jullie zien welke 2 outfits wat ik graag draag op mijn werk! Ik werk zoals jullie weten in de zorg. En daarbij hoort het ook dat ik fijne kleding kan dragen onder mijn werk hesje. En goeie schoenen / slippers. Vandaag dus 2 outfits!!!!

Deze twee outfits vind ik erg fijn zitten tijdens mijn werk. En ik draag dit wanneer het weer wat warmer word. De gele broek is heerlijk van stof en plakt niet vast aan me lichaam als het zo warm is in het huis. En een T-shirt is erg fijn om te dragen. Boven deze kleding draag ik ook gewoon een werk short.  En qua schoenen draag ik in de zomer maanden mijn crocs slippers. Deze zijn zo fijn!!! Lopen heerlijk op me werk!!!

Nou is mijn vraag aan jullie : Wat dragen jullie het liefst op het werk / school / stage ?

Liefs ,
Joor

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *