outfit of today!

Hieronder zie je mijn outfit voor vandaag!

20141021_105044

Ik had vandaag zin in deze outfit. Mijn grijze vest met een blauw shirtje / top en eronder een blauwe short en met zwarte panty’s en natuurlijk mijn All stars! Omdat ik zo op mijn werk ga meelopen met een collega moet ik wel schoenen aan waarop ik kan lopen. Hakken waren geen optie geweest… Aangezien ik op me werk vaak van hot naar her loop….

Grijze vest + blauwe top is van de Sting
Blauwe short is van de C&A
Zwarte Panty is van de Hema
All stars schoenen heb ik gehaald bij pro !!

Ik ben van plan om vanaf volgende week een vaste dag mijn outfits hier op mijn blog te showen!! Vinden jullie dat een leuk idee?
En wat gaan jullie allemaal doen vandaag op deze herfst dag?

Liefs ,
Joor

7 gedachten over “outfit of today!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *