Personal week update!

Lieve lezers , 

Alweer een tweede personal week update van mij!! Het is nog even wennen om een samenvatting van de hele week te schrijven. Afgelopen week was het een hectische week  met een aantal problemen met mijn vrienden ( vandaar de quote hierboven ) en nog wat andere dingetjes…. 

Maandag 10 november 

Ik sliep zondag avond bij mijn vriend in Den Hoorn ( dat ligt tegen Delft aan ) en was vandaag ook nog bij hem. Hij moest gewoon werken en ik kon heerlijk uitslapen!! Dus ik besloot om lekker lang uit te slapen en heerlijk met mijn Onesie op de bank tv te kijken. Mijn vriend en ik hebben sinds een paar weken een konijntje.. Hieronder een foto van haar ( ze heet blacky trouwens ).

Ik besloot om begin van de middag de fiets te pakken en naar Delft te gaan om wat mooie foto’s te maken met mijn fijne camera. Binnenkort een foto blog over de stad Delft!! .  In de stad heb ik toen besloten om mijn vriend te verrassen met een bos rozen en een zelfgemaakte cake. Dus ik heb toen alle benodigdheden gehaald en een bos rozen in Den Hoorn en toen ik weer bij zijn huis was heb ik de cake gemaakt. Wanneer hij om kwart voor vijf thuis kwam was hij verrast en blij!! Rond kwart voor zeven ging ik met de trein richting huis. Ik stopte in Woerden om even bij mijn lieve vriendinnetje I te bezoeken. Zij heeft last van haar beide armen / polsen en zit aan vele pillen en heeft enorm last van. Ik vind het zo zielig voor der dus ik kwam haar opvrolijken. Ook mijn andere vriendin (M)  kreeg vorige week de volle laag… want haar vriend maakte het uit en dat was voor haar echt een pijnlijke moment. Ik was dus even bij I en ging weer rond kwart over negen weer terug naar huis. Ik had onderweg naar huis met M gebeld en hoorde dat er meer aan de hand was dan alleen dat haar ex had uitgemaakt. Hij had tijdens hun relatie ook nog vreemdgegaan met een wijf… en ze was nog bozer op hem.
Wat een gedoe allemaal maar uiteindelijk heb ik haar gekalmeerd en ik was thuis gekomen. Mijn spullen van het weekend gedumpt en gauw het bed ingedoken want de volgende dag moest ik weer werken en dus vroeg op!

Dinsdag 11 november

Om zes uur ging de wekker. Veels te vroeg! Maar ik moest wel werken!!! Werken vind ik trouwens erg fijn. Na mijn werk ben ik langs M geweest om een kaartje aan haar te geven. En dat vond ze erg fijn. En nog met haar gekletst! uiteindelijk ging ik pas rond kwart voor drie weer naar huis! Ze vond het fijn dat ik even met haar ging praten over alles wat ze heeft meegemaakt. Haar ex om terug te komen ken ik ook en zit in onze vriendengroep. Het is allemaal wel erg moeilijk. De rest van de dinsdag heb ik helemaal niks gedaan en lekker Netflix opgezet en wat afleveringen van Gossip Girl gekeken!! Heerlijk zeg om af en toe lekker lui te zijn!!! Ben wel weer op tijd naar bed gegaan omdat ik de volgende dag weer moest gaan werken.

Woensdag 12 november

Vandaag ging weer de wekker om zes uur.. Ik moest weer werken. Wanneer ik op mijn werk kwam hoorde ik dat mijn collega ziek was en niet komt… We hadden een soort van probleem maar we ( ik en twee andere collega’s ) besloten om maar gewoon te beginnen en zien waar we eindigen. Uiteindelijk waren we om 11 uur klaar met iedereen wassen en aankleden. Na mijn werk was ik thuis gaan zitten en besloot om samen met mijn moeder boodschappen te gaan doen. En ik ben rond half vier gaan hardlopen met mijn hond. 45 minuten lang ben ik onderweg geweest en ik voelde me daarna echt geweldig! Wat is hardlopen toch fijn!! Volgende week ga ik trouwens met mijn zus ‘ Bolderen ‘. Geen idee of jullie het kennen maar ik zal volgende week er een blog over schrijven!! In de avond heb ik nog met mijn vriend aan de telefoon gehangen en nog een aflevering van Criminal minds gekeken.

Donderdag 13 november

Vandaag was het mijn vrij dag in de week. Ik heb heerlijk geslapen en besloot om half tien eruit te gaan. Vandaag had ik een fit test op de sport school ( pas om 12.15 ) . Dus en ik ben reuze benieuwd hoe dat zal gaan lopen. Even nog wat gegeten en koffie gedronken ben ik rond kwart voor 12 op de fiets gestapt richting de sport school. Daar was mijn lieve vriendinnetje M e en liepen we samen de sport school binnen. Vandaag was Pim ( een van de medewerkers van sport city ) er ook. Pim is een hele vriendelijke en gezellige man en maakt ons altijd aan het lachen maar hij helpt ons ook met onze oefeningen. En M maakt altijd een dolletje met hem. Ik begon eerst alles op te meten op de weegschaal en daarna 12 minuten op de fiets. Daarna kwam de uitslag……. Maar de uitslag viel tegen. Het enige positieve was dat ik minder vet percentage had en meer spiermassa heb gekregen. Joepie!! Maar goed tussen door hadden M en Pim een dolletje met elkaar en ik moest zoals altijd vreselijk lachen om die twee. In onze sport school ( sport city ) hebben ze altijd elke uur een ‘ buikspierkwartier ‘. Dat is een kwartiertje buikspier oefeningen doen! Sinds vorige week doen M en ik altijd mee. Maar met Pim er bij als leraar is het een beetje dooie boel. Ik probeer mijn best te doen maar M lacht te veel en het lukt mij dan ook niet om de oefeningen goed te doen. Maar goed het was wel weer fijn om geweest te zijn bij de sport school!!!  volgende week gaan we weer ( en ja op mijn verjaardag ga ik gewoon naar de sport school ) . En met een speciale training!!! Dus ik kan niet wachten!!! Na het sporten hebben we wat beneden gedronken en gingen we daarna allebei naar huis. In de avond heb ik mijn moeder weer gebracht naar haar koor en wanneer ik thuis was ging ik lekker mijn laptop aanzetten en Netflix open en weer afleveringen van Gossip Girl kijken!! Ik ben nu bij seizoen 1 aflevering 12!! Haha duurt nog even voordat ik alles gezien heb!

Vrijdag 14 november

Vandaag ging weer mijn wekker om zes uur. Vandaag moest ik weer werken. En vandaag over precies 2 weken is mijn cursus in Rotterdam. Echt spannend vind ik het wel. Maar we zullen zien hoe het gaat!! Na vier uurtjes gewerkt te hebben zit ik weer thuis met mijn lunch en kop thee en mijn laptop om wat nieuwe blogs te lezen!! Ik heb vrij weinig gedaan vandaag en was behoorlijk moe van het werken. Had geen zin om mij aan te kleden en trok gewoon een simpele joggingbroek aan en mijn I love Londen trui en klaar is kees. Ik heb nog eind van de middag met de hond wezen wandelen en dat voelde wel goed. Even toch het huis uit is wel prettig. In de avond hebben we een heerlijke stamppot andijvie gegeten met spekjes en kaas!! Jammie !!!! Deze dag is bijna voorbij en het weekend is er weer!!

Gaan jullie nog wat leuks doen in het weekend?
Ik ga morgen samen met M en mijn vriend eind van de middag in delft High Beer doen…. Ik ben erg benieuwd hoe dat is!!! En Zondag relaxen en chillen bij onze andere vriendin I.

Fijn weekend!!!!

Liefs ,
Joor

24 gedachten over “Personal week update!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *