Persoonlijk : contact met The Script , Acnes is back & meer!

Hoi! Lieve lezers en volgers! 

Vandaag even een korte update hoe het is vergaan met met mij de afgelopen weken. Helaas is de acnes weer terug 🙁  , heb ik weer nieuwe mensen leren kennen via The Script en heb een hoop reacties en likes gekregen van de band en ben weer aan het schrijven geblazen. 

———————————————————-

Acnes is terug

Helaas maar waar. Waar ik in januari dacht dat ik wel klaar zou zijn met de pijn is het weer sterk aanwezig. Sinds een week heb ik weer heel veel pijn op de acnes plek in mijn buik.  Merkte vorige week vrijdag met het sporten de pijn. Toen ben ik gestopt en even gewandeld. Maar dat hielp niet zo. De dagen erna bleef de pijn op en af. Ligt er aan wat ik deed. Sinds zondag droeg ik weer mijn tens apparaat. Ik dacht ik kijk nog een paar dagen aan maar helaas woensdag besloot ik om toch het ziekenhuis in Eindhoven te bellen. Gelukkig belde ze me de dag erna terug. En kon snel terecht voor een nieuwe prf behandeling op donderdag 28 juni. Wat al aanstaande donderdag is! Ik hoop echt dat het na donderdag weer langzaam weer beter word en geen pijn meer voel. Dit is echt ***. Ik ben er zo klaar mee. Ik was zo goed bezig de afgelopen tijd en nu valt alles weer in stukken. Ik probeer positief te blijven maar dat lukt soms echt niet.

Contact met The Script

Sinds een paar weken heb ik echt super leuk contact met deze Ierse band en de family. Echt super leuk gewoon! Deze band betekend echt heel veel voor mij. Ze reageren regelmatig op berichtjes van ons op instagram en liken reacties op facebook / twitter. Dit maakt deze band zo bijzonder. Ook hebben Cheryl en ik afgelopen zaterdag een filmpje opgenomen voor deze jongens en ze hebben hem gezien! Super leuk! Hiervan word ik zo blij en vergeet ik even de rest. Hun muziek helpt mij ook echt enorm om even te vergeten van bepaalde dingen in het leven. Ook door The Script heb ik weer super lieve mensen leren kennen. Zelfs eentje die hier om de hoek woont. En een super leuke meid is! Ik hoop ze ooit eens te gaan ontmoeten.

Ben weer bezig met het schrijven

Ondanks alles wat er afspeelt ben ik ook weer begonnen met de LOI en met een andere schrijf community. Ik doe het een combinatie van.  Ik kan niet wachten om later mijn eigen boeken uit te gaan geven en zeggen dat door middel van deze cursus en modules mij hielpen om een goed boek te schrijven. Schrijven vind ik echt nog steeds super leuk om te doen en ik lees nu ook best wel wat boeken.

————————————————————

Voor nu is dit even genoeg aangezien ik al een tijdje achter de laptop zit en ik voel me pijn beetje op spelen. Bedankt voor het lezen en tot volgende week. Op naar een langere pijn vrije periode / jaren.

Liefs ,
Joor

 

Eén gedachte over “Persoonlijk : contact met The Script , Acnes is back & meer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *