Persoonlijk : Joor is back & met nieuws + update!

Hallo allemaal!!! 

Het is echt de afgelopen weken of eigenlijk maanden aardig stil geweest rondom Joorloveswriting. Dit is bewust gedaan omdat ik even de tijd wilde nemen om uit te zoeken wat ik wilde en op privé gebied was het aardig hectisch. Nu nog steeds helaas maar ik wil jullie graag wat vertellen….. 


Joorloveswriting is vernieuwd met nieuwe lay-out

Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn blog even weer een nieuwe layout gegeven. Dit keer een layout wat echt bij mij past ( The Script ) . Ook heb ik rechts in mijn menu ook een linkje geplaatst naar mijn profiel op Wattpad. Daar staan inmiddels al een paar verhalen op van mij.  Ik heb weer het schrijven weer helemaal te pakken en ik ben echt dol om te schrijven van verhalen. Daarom heb ik de link hier op mijn hoofdpagina geplaatst. Daarnaast ook nog een google translate er bij gedaan ivm buitenlandse bezoekjes.  Met deze nieuwe layout hoop ik een nieuwe weg in te gaan slaan met toffe dingen die ik allemaal maar 100 % leuk vind en achter sta.

Ik heb een nieuwe baan! 

Ik was een tijdje aan het zoeken naar een baan dichterbij huis. Aangezien nu de reistijd 46 min heen is en terug. Ik ben echt kapot moe van alleen een ochtendje werken en dan weer heen en weer rijden. Gelukkig en dolblij heb ik een nieuwe baan gevonden hier in de buurt ( 15 minuten met de auto ) . Het is wel een hele andere afdeling maar ik ga deze uitdaging aan en heb er echt 100 % zin in! Of misschien wel meer dan 100 %!

Dankzij The Script heb ik weer nieuwe mensen leren kennen

Dankzij deze geweldige band heb ik weer hele toffe mensen leren kennen.
Ook iemand die hier om de hoek woont en dat is super! Heb der al gezien en gesproken en wat een te gekke en gezellige dame is het! Hopelijk gaan we in de toekomst samen naar toffe The Script concerten toe! Ik ga liever met zo’n iemand naar een The Script concert  die 100 % voor The Script gaat dan iemand die als een zout zak bij de dranghekken gaat staan. Sorry maar dan moet je niet mee gaan naar een concert… Blijf dan lekker thuis… 🙂

Wat je nog verder hier allemaal kan verwachten 

Zoals ik vermeld onder mijn foto op de home pagina blog ik gewoon wanneer ik zin en tijd heb. Dit is voor mij wat fijner dan vaste dagen. Zo voel ik de druk niet dat ik IETS moet bloggen. Verder wil ik mijn muziek tips weer gaan oppakken en wat meer schrijven over The Script  , mijn schrijversdroom en natuurlijk weer mijn bekende outfit of the days. Verder zie ik het wel hoe het allemaal gaat lopen.

Dit was even een korte update met de belangrijkste dingen die ik wilde vertellen. Ben in ieder geval weer super blij dat ik weer aan het schrijven ben en dat ik bezig ben met beide cursussen. Wat ik nog wil meegeven is : 

Follow your dream <3 

Liefs  , 
Joor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *