Persoonlijke week update !

Lieve lezers , 
Dit is voor mij even wat nieuws maar ik ga het toch proberen om een week update ( elke zaterdag ) online te gooien over alles wat ik doordeweeks mee maak!! Daarnaast komen er standaard Maandag Woensdag en Vrijdag een nieuwe blog online!
Veel plezier met lezen!!! 

——————————————————————————————————————–

Maandag 3 november 

Vandaag hoefde ik niet vroeg eruit voor mijn werk. Maar ik moest wel mijn moeder brengen naar haar werk ( ze werkt op een basisschool ) . Aangezien ze nog niet kan auto rijden moest ik haar rond half elf weg brengen ( de tijd viel nog wel gelukkig mee! ) . Daarna heb ik nog een bakkie ( kop koffie ) gedronken bij mijn oudste broer en mijn super lieve nichtje van twee ( ze heet Annelore en is echt super SCHATTIG! ) . Daarna naar huis gegaan en heb toen het huis schoongemaakt en opgeruimd. Ik hou ervan als ik schoonmaak mijn favoriete muziek keihard op te zetten ( via Spotify! ) . Hebben jullie dat ook als je gaat schoonmaken dat je muziek wilt hebben op de achtergrond? … Na het schoonmaken ben ik weer terug achter de pc gekropen om een samenvatting te maken van mijn reader ( informatie medicatie van de cursus die ik heb eind deze maand ) . Verder had ik te horen gekregen dat mijn vader en zus vanavond zouden opgehaald willen worden in Brussel vliegveld. Maar ik ben heel erg bang met auto rijden in zo’n grote stad en het is dan donker etc. Ik twijfelde heel erg om het te doen. Maar gelukkig is er een oplossing voor. Ze namen de snelheidstrein van Brussel naar Rotterdam en daar werd door mijn oudere broer hun opgehaald. Probleem opgelost! Ik heb ook nog vanavond even een uur en drie kwartier gewerkt. Haha was bijna de moeite niet… En daarna weer thuis en samen met mijn moeder tv gekeken en even nog de Sims 4 gespeeld op mijn laptop en de hond uitgelaten!

Dinsdag 4 november 

Ik had echt heerlijk geslapen vannacht en werd rond half negen wakker. Dus ik besloot om naar beneden te gaan om wat te gaan ontbijten. Vandaag was mijn vrije dag. Morgen ( woensdag ) moet ik weer werken. Met ontbijt en koffie voor de pc en even wat leuke blogs lezen en reageren ( dat doe ik altijd elke morgen als ik vrij ben! ) . Daarna was het alweer tijd om naar de sport school te gaan. Samen met vriendinnetje lekker trainen. Verder heb ik niet zoveel gedaan. In de avond op tijd naar bed gegaan omdat ik de volgende dag weer moest gaan werken.

Woensdag 5 november

Om zes uur ging mijn wekker. Even snel in mijn ‘ werk ‘ kleding en daarna mezelf opfrissen en dan naar beneden om te gaan ontbijten. Na het ontbijt ben ik nog met de hond uit geweest. En daarna moest ik toch echt op weg naar mijn werk. Zoals jullie weten werk ik in een verzorgingstehuis en ja ik werk vaak in de ochtend of in de avond. Nooit echt de hele dag. Om kwart over 1 was ik weer terug van mijn werk. Mijn moeder had voor vanmiddag een afspraak staan in het ziekenhuis. Ze had enorm last van haar hiel ( er zit een grote wond op haar hiel dat heel erg pijn doet! ) en ze wou er wat aan gedaan hebben. Dus wij om kwart over 2 richting het ziekenhuis rijden ( ik moest taxi chauffeur spelen ) . We moesten naar de gipskamer / traumachirurgie. Daar ging een man / vrouw kijken hoe het met mijn moeder ging. Ik kon rustig zitten op de rolstoel. Beetje gratis Wifi op mijn telefoon zetten en naar andere blogs lezen. Ze hebben bij mijn moeder bij de voet een nieuwe gips eromheen gedaan en het wondje verzorgt. Na 1,5 uur gingen we pas weg uit het ziekenhuis. Omdat mijn moeder nog met haar benen rustig aan moet doen en voor een tijd in een rolstoel zit heb ik haar meegenomen in de rolstoel naar de AH voor wat boodschappen. Dat vond ze erg fijn. Na de boodschappen heb ik haar thuis afgezet en de boodschappen opgeruimd en nog met de hond in de middag een rondje gelopen. Daarna ben ik op mijn fiets gesprongen en naar een vriendin gegaan. Ik had afgesproken met haar om bij der te gaan eten en dan gezellig filmpje kijken etc. Het was erg gezellig en we hebben de film ‘ Let me in ‘  gezien. Je kan hem zien op Netflix en het is een horror film!! Wij vonden zelf een spannende film maar het is wel een beetje voorspellende film…. Rond tien over 11 was ik weer thuis. Even nog een kop thee en warme melk gedronken en daarna in bed gestapt!

Donderdag 6 november

Vandaag kon ik weer uitslapen! Heerlijk hoor dat uitslapen! En ik had wat extra dekens op mijn bed gelegd omdat ik vorige nachten zo koud had.. Ik sliep dagen terug met een zomer dekbed ( eigenlijk met een slaapzak in een hoeslaken ) maar dat werd een beetje koud.. had ik gemerkt! Dus ik heb nou extra dekens erop gelegd ( mijn gehaakte sprei  die ik van mijn moeder en zus heb gehad ) .En het is nu heerlijk warm!!! Mijn moeder en ik gingen eerst om half elf naar het nieuwe winkelcentrum bij ons in de buurt. Even kijken hoe het daar is. En ook nog boodschappen gedaan. Daarna ben ik naar de sportschool geweest en weer samen met mijn lieve vriendinnetje M wezen fitnessen. Het was echt heerlijk en ik heb vooral krachttraining gedaan. En ook nog buikspierplezier ( een kwartiertje buikspier oefeningen doen ) meegedaan en M die schoot alleen maar in de lach en ik kon me amper mijn lach in houden terwijl ik druk en serieus bezig was met de oefeningen! Ik was ruim twee uur bezig en ik ging pas tegen 15.00 uur lunchen! Oops! Toen bedachte ik me dat ik Netflix op mijn laptop als App heb dus kan dan een serie kijken! Dus ik had toen meteen twee afleveringen van Gossip Girl gekeken!! Daarna nog aan mijn opdrachten voor de cursus medicatie gewerkt en wat gelezen. In de avond mijn moeder gebracht naar Koor en toen ik weer thuis was even thee gedronken en daarna mijn bed ingedoken aangezien ik de volgende dag vroeg op moest…

Vrijdag 7 november 

Om tien over zes ging mijn wekker. Vandaag moest ik weer een ochtendje werken in de zorg. Ik vind het hartstikke leuk werk en ik ga er altijd met een blij gezicht erheen. Na mijn werk ben ik wezen boodschappen doen voor mijn moeder. Was zelfs bijna uitgegleden op de roltrap van de AH en ik schaamde me dood omdat mensen grinnikte naast mij…  Maar goed ik was trouwens in de AH toen ik opeens iemand hoorde gillen en schreeuwen. Ik denk wat krijgen we nou… Dus ik draaide me om en er kwam iemand boos aangerend die ook zat te vloeken hardop… Ik denk ‘WTF? * . Maar ik ging gewoon verder mijn eigen ding doen en niet verder ernaar kijken. Maar die man ging uiteindelijk weg uit de AH. Rond eind van de middag heb ik de hond uitgelaten op onze eiland ( wat tegenover onze huis is ) . In de avond gingen we met de hele familie uit eten hier ergens in de buurt. En we kregen super geweldig nieuws te horen! Wat het is… Zal ik nog even geheim houden en binnenkort verklappen hier op mijn blog!!! Ik ben zelf al heel enthousiast erover!!! Ik ga nu richting mijn bed…. Ik moet morgen ( Zaterdag 8 november ) een ochtendje werken.

Dat was mijn week… En hoe was jullie week? Nog wat leuks gedaan ?

Liefs ,
Joor

p.s ik ben echt super blij want ik las deze week dat mijn favoriete schrijfster ‘ Chantal van Gastel ‘ komt signeren in Utrecht op mijn verjaardag!! Ik heb nu al besloten om te gaan ook al is het mijn verjaardag 😛 . Ennn vanavond zie ik eindelijk mijn favoriete band ‘The Doots ‘ Weer… Dus ik kan eigenlijk niet wachten! 😀

26 gedachten over “Persoonlijke week update !”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *