Shake it off!

I”ll never miss a beat, I’m lightin’ on my feet And that’s what they don’t see, that’s what thet don’t see I’m dancing on my own,
I’ll make the moves up as I go And that’s what they don’t know, that’s what they don’t know

Afgelopen weken was het voor mij erg druk en chaotisch met minder en leuke dingen.  Vandaag wil ik de minder leuke dingen los laten gaan en vandaag beginnen met een nieuwe frisse start. Ook met deze blog wil ik een frisse start beginnen. Ik heb een paar dingen op een rijtje gezet.  Ook met deze blog wil ik wat veranderen.  En trouwens het liedje van Taylor Swift ( Shake it Off ) heeft me heel erg geholpen om deze blog in elkaar te zetten!!!  En persoonlijk vind ik haar erg goed!!!

Vrienden

Ik dacht eerst dat het goed ging tussen een bepaalde vriendin en mij maar dat is dus niet zo. Ze zit zelf erg in de knoei met haar zelf en dus laat ik haar  los want ik weet dat er genoeg mensen om haar heen zijn die haar kunnen helpen. Ze komt hopelijk vanzelf wel naar me toe.  Ze komt trouwens ook niet naar me toe voor hulp en als ze dat niet doet kan ik ook niet ruiken dat er wat aan de hand is.  Misschien komt het wel goed maar voor nu : SHAKE IT OFF!!
Daarnaast wil ik nog SHAKE IT OFF  bij een andere vriendin want die zegt allemaal lullige dingen over mijn best vriendin en ik weet niet zo goed hoe ik daar mee aan moet. Daarom besloot ik om te negeren en dit te vergeten.

Persoonlijk

Shake it OFF mijn onzekerheden , verlegenheid etc. Ik ben er klaar mee. Ook dat ik soms erg onzeker ben qua outfits en ben bang wat andere mensen denken over mijn outfit. Ik ga lekker zelf aankleden wat ik tof vind!!! En niet denken wat andere mensen van me denken!!! Vanaf nu ga ik gewoon doen wat ik zelf wil!!!!

Mijn blog

Ik wil mijn blog een beetje veranderen. En nee niet mijn lay-out want die vind ik echt nog geweldig en die hele leuke header die Denise heeft gemaakt!!! Maar ik heb veel ideeën voor nieuwe blog post.  Om beetje qua stijl te gaan veranderen maar uiteraard moet het wel mezelf blijven. En geen kopie van andere blogs uiteraard want ik haat het zelf als andere mensen kopiëren. Ik heb nog een hele waslijst met dingen die ik moet nog gaan doen maar ik heb besloten om deze lijst te verwijderen en gewoon dingen schrijven wanneer ik zin heb in een bepaalde onderwerp. Dus geen to do lijst…. Ik voelde me dan echt verplicht om te schrijven en dan lukt het soms niet… Dus alleen de inhoud word verandert.

Geld problemen

Ik heb te horen gekregen dat ik een bepaald bedrag moet terug betalen en ik krijg er zelf kriebels van. Gelukkig helpt mijn ouders me met dit soort problemen. Helaas is het niet mijn fout dat ik een bepaald bedrag moet terug betalen maar het bedrijf. Nu moet ik dokken waarvan het niet mijn schuld is. Hiervan word ik zo gestrest maar voor deze ‘ Shake it OFF  ‘ is het perfect om het los te laten en rustig aan mijn ouders over te laten die me heel erg fijn helpen met dit soort dingen. SHAKE IT OFF!!

————————————————————————–

Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate hate, hate hate Baby, I’m just gonna stake, shake, shake, shake, shake I shake it off, I shake it off Heartbreakers gonna break, break, break, break, break And the fakers gonna fake, fake, fake, fake, fake Baby, I’m just gonna shake, shake, shake, shake, shake I shake it off, I shake it off

Thanks Taylor voor dit geweldige nummer !!! Dit geeft me veel inspiratie en helpt me om dingen te kunnen afsluiten!!!

En hoe gaat het met jullie ?  Nog wat leuks gedaan de afgelopen week ?

Liefs ,
Joor

11 gedachten over “Shake it off!”

  1. Ik ben eigenlijk ook best fan van Taylor! Al sinds haar melige countryliedjes, haha. Heel goed dat je alles van je afschudt, groot gelijk heb je! Stom van die vriendinnen, maar he, er zijn nog zoveel anderen rond je heen! En nu stop ik met mijn uitroeptekens, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *