Shop log : Action , Kruidvat ,Budgetshop & de H&M!

Afgelopen zaterdag ( 10 januari )  ben ik met mijn vriend de stad ingedoken. Ik wou nog een nieuwe sport outfit hebben , moest nog wat voor de vakantie halen en mijn vriend moest nog wat kopen. En ik wilde heel graag een agenda hebben voor mijn blog. Ben je benieuwd wat ik gekocht heb? Ik heb al deze foto’s zelf gemaakt. Ik heb nog niet echt een perfecte locatie thuis op mijn producten te fotograferen. Voorlopig maak ik mijn foto’s in mijn slaapkamer.

Allereerst begin ik met deze make-up tas. Mijn oude make-up tas van de primark was overleden dus ik had echt dringend een nieuw nodig. Voor als ik onderweg ben of bij iemand ga logeren. En toen kwam ik deze tegen bij de budget shop. Ik hou van roze en deze is diep qua binnenkant. Dus ik kan meer make-up spullen meenemen. Allemaal plus punten toch? En er zit ook nog een spiegeltje in!! En voor de prijs van 3 euro!! Dus ik dacht ik neem deze maar mee!!!

Tweede winkel was namelijk de Kruidvat!!! Haha ik duik altijd eerst de cosmetica afdeling om te kijken of er nog wat leuks bij zit. Altijd die Essence dingen bewonderen!! Totdat ik deze schatjes tegen kwam!! Dit zijn 3 lipsticks genaamd ‘ all about cupcake  , sparkling miracle en cute mac cute ‘.  Ik was helemaal weg van de kleur en ik draag eigenlijk nooit lipstick. Dus ik besloot om het te proberen en deze mee te nemen!! ik maak van deze lipsticks zeker een review!!!

Bij de action heb je tegenwoordig ook allemaal sport spullen!! Echt super leuk!! En ik ben al aardig op weg met het sporten en ik zag deze ‘ kettle bell ‘ staan in de schappen en besloot om een 4 KG mee te nemen naar thuis en lekker thuis aan de gang te gaan!! Ik hou van Kettle Bell trainingen! En nu kan ik het gewoon thuis doen ipv de sport school!!

En als laatste wandelde we de H&M binnen en ik ging meteen door naar de sport afdeling. Afgelopen dagen kregen we een folder binnen van de H&M met nieuwe sport kleding en ik was meteen verliefd geworden op hun kleding. Dus ik wou het van dichtbij zien. Ik had nieuwe kleding nodig en bij de H&M waren de prijzen echt niet duur!! uiteindelijk nam ik dit setje mee naar huis!! ( foto hierboven!! )

———————————————————————————

Helaas heb ik geen agenda nog gevonden voor mijn blog.  ook niet bij de big bizar of bij de action. Of bij de hema… Maar ik geef niet op. Ik kom ooit wel eens een agenda tegen…  En wat zijn jullie laatste aankopen?

Liefs ,
Joor

39 gedachten over “Shop log : Action , Kruidvat ,Budgetshop & de H&M!”

  1. Leuke spulletjes heb je geshopt, ik ben erg benieuwd naar je review van de lipsticks…en inderdaad 3 euro is geen geld voor zo een leuke make-up tas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *