Shoplog : Action , Big bazar , Kruidvat , Xenos , Bruna & Etos !

Afgelopen Dinsdag  ( 14 april ) was ik even alleen de stad in gegaan om wat dingetjes te kopen. Ik miste nog wat dingetjes thuis en ik zag sommige producten dat die in de reclame was in die week. Dus ik dacht waarom ga ik niet ze halen? Scheelt weer geld!! En het was echt heerlijk weer! Ik ben blij met de aankopen die ik heb gedaan!! Ben je benieuwd wat ik gekocht heb ?

————————————————————————————–

Etos & kruidvat

Bij de Etos waren de shampoo van Herbal Essence in de aanbieding. 2 stuks voor 4 euro! Ik gebruik altijd dit merk dus ik dacht ik neem hem mee heb ik in ieder geval reserve. En bij de kruidvat waren de meeste zonnebrand toen in de aanbieding. Ik heb thuis nog geen zonnebrand dus dit kwam mooi uit!!! Ik heb altijd Biodermal zonnebrand vanwege mijn gevoelige huid. De actie was 1+1 gratis! Ik ben weer blij met deze vier producten!!

Action

Bij de Action kan je echt veel leuke dingen kopen! Ook veel leuke dingen voor je huis!!! Ik kom er altijd wel even snuffelen of er iets tussen zit wat ik leuk vind. Toevallig moest ik nog een toiletrol houder hebben. En die hadden ze voor een klein prijsje. Daarnaast moest ik nog plakband en zo’n ding waar je die rol in moet doen hebben.  En nog iets kleins erbij dit Things to do boekje! Ik dacht ik neem hem mee!! Hij is zo leuk!!!

Bruna

Ik had die ochtend op de blog van Amanda gelezen  over dit boek!!! Ik was zo nieuwsgierig ernaar dat ik hem ook heb gekocht!!! Het verhaal sprak me erg aan. Ben benieuwd hoe ie is! Dit is boek 1 er zijn geloof ik meerdere boeken ervan. Misschien leuk idee als boek review ?

Big Bazar

Ik moest nog een stel leuke onderzetters hebben en toen ik in de Big bazar liep kwam ik deze leukerds tegen!!! Ik was op slag verliefd!! Meenemen!!! En deze waren ongeveer 1 euro geloof ik!!! En ik liep toen naar mijn nieuwe verslaving …. namelijk GEURKAARSEN!!!
Ik dacht ik neem ze mee om te proberen!!! Ik heb gekozen voor Vanille & mulberry! Ik ben benieuwd!!!!

Xenos

Als laatste kwam ik bij de Xenos en ik moest nog een wijnkoeler hebben. Altijd handig om te hebben als het mooi weer is en je wilt niet heen en weer lopen naar de koelkast. Ik had eerst een wijnkoeler maar die vond ik niet goed genoeg. Totdat ik deze zag staan bij de Xenos. Deze is erg handig en ik vind hem erg leuk!! Voor maar 10 euro kon ik deze mee naar huis nemen!!!

—————————————————

Ik ben super blij met de aankopen !!! haha deze keer geen kleding!!! Maar wie weet…  🙂
Wat heb jij voor het laatst gekocht ?

Liefs ,
Joor

65 gedachten over “Shoplog : Action , Big bazar , Kruidvat , Xenos , Bruna & Etos !”

 1. Wat een leike kleurcombinatie heb je gevonden met de onderzetters en de geurkaarsjes, erg warm en gezellig om naar te kijken op je tafel!

 2. Zo! Jij hebt jezelf lekker getrakteerd.
  Ik weet niet meer wat ik voor het laatst gekocht heb,
  want ik lig al een week ziek. (Wel goed voor mijn banksaldo)

 3. Zo! Jij hebt jezelf lekker getrakteerd.
  Ik weet niet meer wat ik voor het laatst gekocht heb,
  want ik lig al een week ziek. (Wel goed voor mijn banksaldo)

 4. Leuke shoplog! En wat schrijf je leuk en enthousiast! 🙂
  Wat ik het laatst kocht waren oorbellen, van de Hema. Ben er nog steeds héél blij mee 🙂 (ohja, vandaag had ik ook nieuwe schriften voor school gekocht, maar dat tel ik even niet mee haha)

 5. Leuke shoplog! En wat schrijf je leuk en enthousiast! 🙂
  Wat ik het laatst kocht waren oorbellen, van de Hema. Ben er nog steeds héél blij mee 🙂 (ohja, vandaag had ik ook nieuwe schriften voor school gekocht, maar dat tel ik even niet mee haha)

 6. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Heel leuk om te zien dat je spulletjes hebt gekocht voor in je huisje, ben zo benieuwd hoe je inrichting is, maar aan de spullen kan ik een beetje een voorstelling maken:)

 7. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Heel leuk om te zien dat je spulletjes hebt gekocht voor in je huisje, ben zo benieuwd hoe je inrichting is, maar aan de spullen kan ik een beetje een voorstelling maken:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *