Tag : My Life !

Vandaag weer eens een tag!! Ik werd getagd door Madeleine bij deze Tag over het leven!! En natuurlijk ga ik deze ook doen. En trouwens ik moet nog vele tags / awards nog invullen. Dus er komen nog een hoop aan!!!  Vandaag dus een tag over mijn leven. Ben je benieuwd geworden ?

————————

Wat is je lievelingskleur ?

Mijn lievelingskleur is toch wel roze / paars. Ik ben gek op deze kleuren!!!  Mijn oude slaapkamer bij mijn ouders waren dus vroeger ook roze en paars…
Nu zou ik het niet meer zo snel doen. Verder vind ik ook deze kleuren ook erg tof in kleding / make-up!!!

Wat is je droom Carrière ?

Ik droom altijd over om schrijfster te worden. Ik wil dit nog steeds graag worden. Ik hou van schrijven en verhalen schrijven. Ik schrijf ook wel voor mezelf verhalen. Die heb ik nog niet online gegooid maar wie weet in de toekomst . We zullen zien hoe de toekomst gaat toch ?. En anders blijf ik maar lekker dromen!!!

Waar zou je op jezelf willen wonen ?

In een betere appartement dan waar ik nu woon. Heerlijk een grote appartement / huisje voor mezelf of samen met mijn vriend en onze hond ( Haha de hond moet nog komen ). En uiteraard met een heerlijke tuin.  Verder ben ik vrij makkelijk in een huis kiezen…

Wat is je favoriete manier van reizen ?

Ik ben echt niet dol op vliegen ( ik ga wel vliegen naar verre bestemmingen maar doe dit niet met plezier! )  maar ik reis veel liever met de auto , bus of de trein. Of heerlijk met mooi weer fietsen tussen de weilanden of heerlijk door de bossen!!!

Wat doe je in je vrije tijd ?

Ik blog groot deel van mijn vrije tijd. En ik vind het enorm leuk om te doen! Daarnaast ga ik ook graag bandjes kijken ( vooral van The Doots ) en concerten / festivals bezoeken met vrienden.  Ik luister ook graag muziek ( via Spotify ) , speel Wordfeud , wandel graag etc..  Ook ben ik regelmatig bij mijn ouders te vinden als mijn lieve nichtje er ook is en dan spelen we fijn samen!! Ik lees nu sinds het bloggen ook meer boeken en probeer meer make-up uit!!! Kortom ik geniet van al mijn vrije tijd wanneer ik niet hoef te werken.

Wat is je favoriete make-up merk?

Ik ben dol op MAC , Essence en W7 palette. De andere heb ik nog niet erg ontdekt… Maar sinds ik mijn eerste Mac lippenstick heb aangeschaft ben ik er verslaafd aan…

Wat zijn je favoriete kledingwinkels  ?

Ik ben dol op Primark , Pimkie , H&M , New Yorker , C&A , Forever 21 , Penny’s  ( het zusje van de primark ) .

Waarom ben je begonnen met bloggen ?

Omdat ik graag een eigen plekje wilde creëren waar ik al mijn ei kwijt kan. En niet alleen persoonlijk dingen maar ook over het dagelijks leven , fashion , beauty , muziek etc. Daarnaast vind ik bloggen echt super leuk!!! Het is echt mijn hobby geworden. Door het bloggen heb ik echt veel geleerd en nieuwe dingen geleerd!!!

Wat is je favoriete parfum ?

Ik vind de Tommy Girl wel erg lekker maar ook van Lady Gaga Fame ook wel erg fijn!!!

————————————————————————————————————–

Dat was de tag : My Life!!!

Ik tag : Amanda , Stephanie en Carolien!

Jullie hoeven de tag niet over te nemen! voel je niet verplicht! 🙂

Wat is een leuk feitje over jou wat we nog niet weten ?

liefs ,
Joor

 

38 gedachten over “Tag : My Life !”

  1. Leuk om zo meer over je te weten te komen! Ben je van plan om ooit een verhaaltje online te zetten? Ik ben eigenlijk wel benieuwd geworden nu :).

  2. het blijft echt een leuk tag om de antwoorden te lezen van je medeblogsters, heb deze ook weer met veel plezier bij je gelezen….leuk!

  3. Leuk om te lezen! Ik heb net een My Life in 20 Questions TAG ingevuld, dus die komt binnenkort online… Kun je mij weer wat beter leren kennen 🙂
    Fame is trouwens een lekker geurtje! Bleef bij mij alleen niet zo lang hangen.

  4. Leuk ingevuld!! 😀 Ik ga nu voor de 2de keer vliegen en ik moet zeggen de gedachten er achter over het feit dat ik moet gaan vliegen blijf ik ook super spannend vinden! Maar gaat vast goed komen! 😀 Ben wel super blij als ik goed geland ben en eruit kan, hahaha 😛

  5. Zelf zal ik niet rap paarse of roze kleren dragen, maar een roos accentje in je outfit, daar heb ik dan weer niets op tegen! (; Ik ben eigenlijk best benieuwd naar je verhalen, denk je erover om er eens eentje te delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *