Terugblik op 2014!

Het jaar 2014 is alweer bijna voorbij. En dus tijd om even terug te denken aan de leuke dingen die ik heb meegemaakt in 2014. Ik laat alleen de leuke dingen zien. Verder was dit jaar van verhuizing , concerten , vakanties etc. En ook natuurlijk mijn blog die groeide …. Waar ik zeker heel erg blij mee ben.
En dit jaar ook nog binnen de familie kringen nieuwtjes.

—————————————————————————————————-

Concerten

In 2014 heb ik vele concerten bezocht en het waren allemaal erg leuk!!! Vooral de concerten / optredens van The Doots waren echt geweldig!! Altijd erg leuk!!! En de jongens zijn ook nog eens super aardig!!! En ik ben echt een fan van ze geworden in dit jaar!!! Daarnaast heb ik ook nog dit jaar voor het eerst een concert in het buitenland meegemaakt namelijk MCBUSTED!! . Dat was ook echt en mega leuke ervaring!!! We waren in Birmingham waar we ook nog een dag voor het concert van Mcbusted nog Danny Jones en wat andere leden van Mcbusted tegen kwamen in een discotheek!! hoe geweldig was dat!!?! Voor een uitgebreid verslag van het concert / weekend  in Birmingham kan je hier lezen .  Het andere grote concert waar ik echt naar uitkeek was dat van 5 seconds of summer en One Direction in de Arena!!! Dat was echt GEWELDIG!! Hoe super live beide bands waren!! Echt niet normaal goed en het was echt super gezellig met de meiden!! Concert was echt om nooit te vergeten!!!! klik hier om ook het uitgebreid verslag ervan te lezen!!

Vakanties

Ik ben in 2014 eigenlijk twee keer naar het buitenland geweest. Eerste keer was in mei toen met Mcbusted in Birmingham. Dat was zo’n geweldige ervaring!! Birmingham is echt een leuke stad!!! En natuurlijk heeeeeel veel leuke winkels!! Waaronder de Primark en de forever 21!!!! Verder was het zo gezellig om samen met A op stap te gaan in een ander land. A is Engels dus ze kon gewoon goed Engels praten. Daarnaast ben ik nog eind mei met mijn vriend vijf dagen naar Rome geweest. Was echt een hele leuke tijd !!! Zoveel leuke dingen gezien en lekker gegeten!! Ik hou van Italië !!! En lekker ijs natuurlijk!!!!

Verhuizen 

Sommige wisten of weten het niet maar ik ben afgelopen juni verhuist van mijn eigen plekje naar mijn ouders. Omdat ik ben bedreigd door mijn huisgenoot ben ik noodgedwongen om bij mijn ouders in te trekken. Ik woonde toen nog zeg maar ‘begeleid ‘ . Je had daar elke dag begeleiding en het hielp me echt om wat meer zelfstandiger te wonen!! Maar goed de begeleiding deed niks aan mijn bedreiging en namen het juist op voor hem!! Terwijl ik de dupe was…. Mijn ouders zijn behoorlijk pissig op de leiding geweest en ben toen meteen uit huis gegaan me spullen gepakt en bij mijn ouders ingetrokken. Ik ben erg dankbaar dat ik bij mijn ouders terecht kan en sinds juni gaat het veel beter met me. Wanneer echter mijn bed en kast en andere grote dingen moesten verhuisd worden werd ik helaas ziek en kon toen niet meehelpen verhuizen. Uiteindelijk hebben mijn vriend en mijn ouders geholpen met verhuizen en al mijn spullen uit mijn kamer gehaald.

Joorloveswriting blog 

En dit jaar heb ik mijn blog weer helemaal opnieuw gestyled en besloten om vaker te gaan bloggen. Ik vind dit ontzettend leuk!! En ook nog om andere blogs te lezen!! Ik leer steeds meer bij om een goeie blog te kunnen typen. En ik heb altijd wel inspiratie ( soms ook niet ) om eentje te gaan schrijven / typen. En mijn volgers / lezers groeide ook en daar ben ik ook heel erg dankbaar mee!! En super lief al die reacties en nieuwe mensen die me volgen hier of op blog lovin of op een andere social media!!! Hopelijk wordt mijn blog steeds beter … Ik ben tenslotte dit jaar pas echt fanatiek gaan bloggen! En dankzij het bloggen kom ik ook hele leuke en lieve mensen tegen !!!

Familie nieuwtjes 

Tenslotte als laatste de familie nieuwtjes!! Waar ik zo blij mee ben!! Ten eerste hoorde ik dat mijn jongere broertje zijn vriendin een huwelijksaanzoek had gedaan onder de Eiffeltoren..  Ten tweede hoorde ik dat mijn oudste broer volgend jaar een 2e kind krijgt!! Super leuk!!! En ten derde dat ik met sinterklaas ben gevraagd om getuigen te zijn bij mijn broertjes trouwerij ( wat in 2016 pas is ) . Zo leuk allemaal!! Er is ook helaas een minder leuk nieuwtje… Er word veel bezuinigd en zo ook op mijn vaders werk… De kans bestaat dat mijn vader weg moet bij zijn werk… 🙁

En wat zijn jullie hoogtepunten van 2014 ? 

Liefs ,
Joor

45 gedachten over “Terugblik op 2014!”

 1. Klinkt als een leuk maar ook best heftig jaar met dat verhuizen?! Mijn hoogtepunt was de vakantie met vrienden in texel, dat was super leuk! Ik heb zo erg genoten daar?!!
  Leuk artikel xxx

 2. Wat leuk om te lezen! Leuk dat je naar Birmingham voor een concert bent geweest, ik ben ook een keer in die stad geweest en dat was echt heel leuk 😀 Ik zal je zeker blijven volgen in 2015!

 3. wat veel mooie en bijzondere momenten, vooral met je familie. Wat erg zeg dat je door je huisgenoot bedreigd bent en dat er gewoon niets aan wordt gedaan. Gelukkig ben je nu veilig bij je ouders.

 4. Jeetje wat heftig dat je bedreigd werd 🙁 Gelukkig kon je terecht bij je ouders 🙂 Wat leuk dat je weer tante wordt! Leuk ook dat je getuige mag zijn, wat een eer! Cool dat je bij t concert was van 1D 🙂 Ik heb de film gezien van hun succes. Het zijn echt leuke lieve jongens 🙂 Op naar 2015 !!!! Liefs

 5. gelukkig waren er dit jaar meer positieve gebeurtenissen dan negatieve….en hopen dat dit het volgende jaar weer zo zal zijn…het hoogte punt van mijn jaar? dat is ongetwijfeld de geboorte van mijn geweldige kleindochter Tess…

 6. Wauw wat een mooie hoogtepuntjes allemaal. Op een paar dingen na natuurlijk. Ik was vroeger helemaal weg van een nummer van McBusted. Zo leuk om die band hier dan terug te zien.

 7. Leuk om te lezen! Wow wel erg dat je bij kamer-training (?) bent buiten gepest zeg maar… Ik ken vele mensen die dit doen/gedaan hebben en ik zal je gerust stellen je bent niet de enige die dit overkomt! Toch goed dat je bij je ouders terecht kunt! En zo veel concerten! Mijn jaar was gevuld met liefde en geluk als je denkt dat ik tot vorig jaar nog single was in de fleur van mijn leven. Het jaar ging als een sneltrein voor mij; Nieuwe vriend, samenwonen, 2 lieve huisdiertjes er bij en een helemaal nieuwe ik!

 8. Ohh zo’n overzicht is zo leuk! En oh.. zo heftig dat je bent bedreigd! Gelukkig heb je dit jaar meer positieve dan negatieve dingen meegemaakt 🙂 X

 9. Wat leuk om een terugblik te doen. Wat ontzettend heftig dat je bedreigd werd en dat je een eigen plekje op had gebouwd en het weer hebt moeten afstaan, maar wel heel knap dat je die stap toch hebt genomen! Je eigen veiligheid is het belangrijkst. Wat leuk dat je gaat getuigen en dat je ook weer tante wordt, leuke momenten in de vooruit planning! x

 10. Leuk overzicht! Wat heftig van die bedreiging zeg! Raar en stom dat de leiding er niks aan deed. Die moeten dat soort dingen toch juist oplossen?! Schandalig! Hopelijk mag je vader op zijn werk blijven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *