The Memory JAR!

Vandaag weer iets anders en dat is namelijk een blog over ‘ Memory Jar ‘. Misschien vragen mensen af wat is dit ? . Nou ik las een artikel in de Cosmo girl over een geluk in een potje ( Memory Jar ) . En dat sprak me zo erg aan dat ik heb besloten om ook een pot aan te schaffen en uiteraard op mijn blog laten zien.
Om eerlijk te zeggen ik ben niet echt een persoon om hiervan een DIY te maken. Maar je zult zien hier wat ik hier mee bedoel!!!

Memory Jar is eigenlijk ‘geluk in een pot ‘.  Je schrijft op papiertjes dingen waarvan je gelukkig wordt en je doet dat in een potje / pot. En als je een keer down of verdrietig bent kan je de pot openen en de briefjes lezen!! Voor mij persoonlijk is dit een goeie oefening en voor mijn onzekerheden erg goed. Dus waarom niet? .
Verder heb je alleen nodig een pot  / potje en briefjes plus pen waarop je kan schrijven waarvan je gelukkig word. Je kan dit trouwens elke dag een briefje instoppen of per week of per maand etc. Het ligt helemaal aan jou. Ik doe het zelf elke dag.

Als voorbeeld heb ik dit als geluk briefje in mijn pot gedaan.

Deze pot kan je ook versieren met stickers en andere leuke dingen. Ik heb mijn pot nog niet zo heel erg leuk versierd. Maar dat komt nog wel.  Je kan je creativiteit erop los gaan. Een glazen pot kan je makkelijk goedkoop verkrijgen bij de Action , Xenos ( daar komt mijn pot vandaan ) etc.
Ik vind het echt een tof idee dus ik ben benieuwd hoe het over de komende tijd eruit ziet.

Dit is het dan mijn gelukspot met een briefje erin. Ik ben benieuwd wat jullie er nou van vinden van deze ‘Memory Jar ‘ ?.

Liefs ,
Joor

33 gedachten over “The Memory JAR!”

  1. Ik heb een soortgelijk iets, alleen doe ik het met bijvoorbeeld treinkaartjes of entreetickets! Heel leuk om dan weer terug te zien later en geeft je echt een vrolijk gevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *