Tijd voor een boswandeling!

Op een rustige zondag middag besloten mijn vriend en ik om naar het bos te gaan. Het was zulk mooi weer en het is zonde om dan binnen te blijven toch?.
En ik besloot om mijn camera eens mee te nemen en een paar kiekjes te nemen. We hadden beide zin om even heerlijk onze kop leeg te halen en het frisse geur van de bossen te ruiken!!!Β  hieronder dus mijn foto’s van een middagje wandelen in het bos!!!Dat waren mijn boswandeling foto’s en een selfie van mij en mijn vriend. En als afsluiter van onze wandeling besloten we om ergens een kop koffie / warme chocolademelk met wat lekkers te gaan drinken / eten. We kozen voor een strandtent bij Hoek van Holland. Helaas was de appelstrudel niet echt lekker en de chocolademelk niet warm. Volgende keer maar een andere tent op zoeken!!!

En houden jullie van wandelen in het bos ?Β 

Liefs ,
Joor

38 gedachten over “Tijd voor een boswandeling!”

  1. Oei, wat heerlijk om deze foto te bekijken…Ik zelf ben graag in de bossen en mijn man en ik zijn er dan ook echt regelmatig te vinden…

  2. Heerlijk wandelen in het bos, iets wat wij heel vaak doen in de herfst & dan gaat ook zeker de camera mee πŸ™‚ Leuke blog heb je, ik volg je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *