Versatile blogger award

Ik had deze tag gelezen op Madeleine haar blog en ik dacht deze ga ik ook eens invullen. Het gaat dus om dat je 7 persoonlijke feitjes over jezelf verteld.  Ik moest wel even nadenken wat ik hieronder ga typen. Ik denk dat ik echt een keer open moet zijn en vertellen wie ik ben en waarmee ik worstel.

1. Ik ben verlegen en heb weinig zelfvertrouwen

Ik ben van mezelf een rustige meid. Ik ben nog steeds in de knoop met mijn verlegenheid. Ik zit vaak stil aan de koffie tafel en durf niet zoveel te zeggen in de groep. Ik voel me vaak een stil / grijs muisje.  Of dat ik niks durf te vragen aan andere mensen hoe het met hun gaat.  Daarnaast worstel ik erg met mijn zelfvertrouwen. Soms voel ik me onzeker over hoe ik eruit ziet. Of ik denk wat zullen andere over mij denken?

2. Vrienden verloren &  voel me vaak alleen

Vroeger heb ik veel vrienden verloren die of gingen verhuizen of naar andere scholen gingen.  Met hen kon ik goed overweg maar toen ze weg waren was het contact ook weer verbroken. Hoorde je niks meer van!  Of dat vrienden niks meer van je wilt weten.  Ik ben vroeger gepest en ze kwamen zelfs niet op voor mij.  Daarnaast voel ik me sinds al een lange tijd erg alleen. Geen idee hoe ik het moet omschrijven. Maar zo’n gevoel heb ik. Ik weet niet hoe ik het moet voorkomen. Ook al woon ik op mezelf en ik weet dat ik bij de meeste mensen hier kan aankloppen.

3.  Ik heb eczeem en last van stress

Dit is een combi waar ik al jaren last van heb. Eczeem heb ik vaak doordat ik enorm stress. Het is echt verschrikkelijk! Ik krijg dan uitslag op mijn lichaam en dat is echt niet oké. Ik heb wel wat middeltjes van de dokte gehad om erop te smeren. Gelukkig werkt het wel alleen de stress gaat niet weg. Ik moet nog een hobby zoeken om wat meer te gaan ontspannen.

 

4.  Bandjes spotten en ontdekken is mijn hobby

Naast bloggen ga ik ook graag bandjes kijken. En dat vind ik zo leuk om te doen!!! Voor mij is het ontspannend !!!! Daarnaast voel ik me erg mezelf bij bepaalde bandjes. Zoals The Doots ben ik zo blij dat ik ze ontdekt heb en als ik ze telkens zie dan zijn ze zo aardig tegen me en praten ze altijd en ze blijven lekker hun zelf.

5. Ik ben dol op jurkjes en rokjes

Haha zoals jullie kunnen zien in mijn kleding kast heb ik veel jurkjes. Ik heb daar echt een zwak voor!!! Ik vind jurkjes zo leuk om te dragen!! En het is moeilijk voor mij om eentje niet mee te nemen uit de winkel!!! Daarnaast heb ik mijn liefde uitgebreid naar leuke rokjes!
Dat vind ik zo leuk om te dragen! Beetje leuk te combineren! Ik ben er dol op!!!

6. Ik ben gek op lezen !

Ik lees al een tijdje wat meer boeken en ik ben er dol op! Ik probeer nu steeds vaker te lezen aangezien ik door het lezen ook vaak rustiger word. Ik lees op vakantie wat meer dan wanneer ik thuis ben. Op vakantie kan ik wel 5 boeken uitlezen!!!!

7. Ik ben gek op bloggen en jullie blogs lezen!

Als laatste wil ik zeggen dat ik sinds een jaar blog helemaal te gek vind om jullie blogs te lezen en zelf blogs te maken! Ik ontdek zoveel super leuke dingen door jullie!!! En zo weet ik bijvoorbeeld ook hoe ik mijn kwasten moet gaan wassen. Dank je Madeleine!! 😀 .  Ik probeer altijd elke dag veel blogjes te lezen. Jullie zijn allemaal te gek!!!

———————————————————

Dat waren dus 7 persoonlijke feitjes over mij!!!

Daarmee wil ik deze award doorgeven aan :

1. Amandaah
2. Expecto Patronum

en voor de andere meiden die het leuk vinden om het over te nemen!!!

Liefs ,
Joor

23 gedachten over “Versatile blogger award”

 1. Wat heb je deze award mooi ingevuld! Ik ken je gevoel hoor bij de eerste punten. Ik vind het zo leuk dat je dol band op bands en dat je je eigen stijltje hebt! Ga er zo mee door en t komt allemaal goed :). Je bent wie je bent en blijf zo! Je bent goed zoals je bent 🙂

 2. Wat een mooie blogje heb je geschreven! En meid, ik weet hoe het voelt om onzeker te zijn, en niet tevreden met jezelf. Alleen dat moet je leren accepteren. Ik was ook erg onzeker, en durfde ook zeker niet het gesprek aan te gaan met mensen, maar dit heb ik geleerd op mijn stages in de kinderopvang, en nu durf ik rustig een gesprek te beginnen en ben ik een heel stuk minder onzeker. Ook door alle lieve en positieve complimenten die ik krijg op mijn blog! Je weet dat je het kan meid! Kijk eens wat een leuke blog je hebt, en een leuk huisje! Je hoeft helemaal niet onzeker te zijn over jezelf, want je bent een hartstikke leuke en mooie meid! Vergeet dat niet! En ‘echte’ vriendinnen vinden is ook erg lastig! Ik heb daar zelf ook moeite mee, op een gegeven moment verlies je elkaar uit het oog, en hoor je nooit meer iets van ze. Maar vergeet niet dat je andere vriendinnen er voor terug gaat krijgen! Misschien wel hele leuke blog vriendinnen 🙂 Liefs Carolien

 3. Mooi geschreven.. Zo leren we je weer een beetje beter kennen…
  Herken de punten die je hebt beschreven.. Enige wat ik wil zeggen is wees blij met jezelf, ieder mens is uniek.. Je lijkt me een topwijf met een goed hart 🙂

 4. Wat ben je onwijs openhartig geweest, en sommige dingen begrijp ik echt heel erg goed…Ook dat wat je schrijft over het denken, hoe andere vinden dat je er uitziet is wel iets wat ik goed ken…Ondertussen ben ik natuurlijk een heel stuk ouder dan jij en heb ik ook geleerd dat je geen gedachten kunt lezen en je dus ook vaak helemaal niet weet hoe andere over je denken…Wel weet ik dat , wat jij denkt vaak iets heel anders is dan een ander denkt ( vandaar dat niet kunnen gedachten lezen)…
  Weet je Joor, het maakt eigenlijk helemaal niets uit wat anderen van je vinden, jij bent uniek en dat maakt je juist zo bijzonder leuk,lief mens…
  groetjes Petra

 5. Wat mooi geschreven meid! Ik weet hoe het voelt om vrienden te verliezen, ik heb er zelf ook heel veel verloren op de basisschool. Dan dacht je weer een nieuwe beste vriendin te vinden en dan ging ze weer verhuizen of iets dergelijks. Gelukkig heb ik op de middelbare veel vrienden gemaakt, waarvan ik de helft ook niet meer spreek, maar het gaat om de mensen waarmee ik nog wel spreek; en daar ben ik heel blij mee :)! Wat trouwens ook heel erg helpt tegen eenzaamheid is bloggen ben ik achter gekomen! Hopelijk ervaar jij dat ook zo :). En meid je hoeft je nergens onzeker over te voelen want jij bent perfect op je eigen manier ;). Stay strong and carry on!

 6. Wat goed dat je deze feitjes over jezelf hebt geschreven! Ik herken het wel hoor, ik ben ook wel verlegen. Nu niet meer zo, maar ik ben het wel heel erg geweest. Ik weet niet zo goed wat me heeft veranderd. En onzeker ben ik heel erg geweest, maar ik word nu steeds zelfverzekerder. Al zal het verlegen en onzekere altijd wel in me zitten. Dat je dit nu durft te delen vind ik heel stoer! En leuk dat je me hebt genomineerd, zal binnenkort ook wat feitjes over mij opschrijven in een artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *