Visitekaartjes voor Joorloveswriting!

Visitekaartjes wie kent het nou niet ? Handig om voor je bedrijf te gebruiken om wat meer bekender te worden of kaartjes voor afspraken , kaartjes voor ouders etc. Ik besloot om voor mijn blog visitekaartjes te gaan maken alleen ik wistย  niet op welke site ik het beste kon doen. Toen kwam ik via een reclame op Facebook op de site van Vistaprint. Even wat geneusd op de site ,ย heb ik toen besloten om ze hier te laten maken. En plus deze kaartjes zijn erg handig om als je bijvoorbeeld op een event ben en mensen vragen naar een link van je blog. Dan kan je makkelijk zo’n kaartje geven!!!

visitekaartjes reclame facebook

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb besloten om als achtergrond mijn header te gebruiken en een professionele foto erop te doen en een pakkende tekst. Ik vind persoonlijk het leukst om een pakkende tekst en kort maar krachtig iets op de voorkant van het kaartje te doen en de achterkant gebruiken voor de link van mijn blog ( of andere gegevens ) en mijn mailadres. Binnen een uur had ik deze visitekaartjes gemaakt en besteld. Op maandag 8 februari had ik deze kaartjes besteld en zou eigenlijk voor maandag 15 februari binnen zijn. Maar wat een geluk! Want ik kreeg woensdag 10 februari een bericht dat ik mijn pakketje kon ophalen! ๐Ÿ™‚

Het pakketje was een klein vierkant doosje. Bij deze bestelling kreeg ik gratis een visitekaartjes houder bij! Erg fijn om zo te vervoeren en ze worden niet vies of gaan kapot! Deze zilveren houder vind ik zelf erg mooi! Alleen er kunnen niet veel visitekaartjes in! Dat is misschien het enige nadeel van deze houder! ๐Ÿ™‚

Dit zijn dus mijn kaartjes! Ik ben er zelf heel tevreden over! Ik blijf voorlopig op WordPress.com maar wie weet ergens dit jaar dat ik overga op een .nl ๐Ÿ™‚
Qua kwaliteit vind ik de kaartjes erg fijn!! Ze scheuren niet zo snel. En plus de levering van Vistaprint is erg top!! Fijne shop!!

En hebben jullie wel eens wat besteld op vistaprint ? Of visitekaartjes gemaakt voor je blog ?

Liefs ,
Joor

17 gedachten over “Visitekaartjes voor Joorloveswriting!”

  1. Ziet er mooi uit.
    Nee ik heb geen visitekaartjes nog voor mijn blog. Ik ben nu wel druk bezig met een .nl domein en een aparte facebook pagina alleen voor mijn blog

  2. Ik ben al een hele tijd aan het kijken voor visite kaartjes. Ik wil ze binnenkort echt gaan maken en bestellen. Zeker nu ik een eigen domein en hosting heb en ik toch redelijk gegroeid ben.

    Ik vind je kaartjes heel mooi geworden. Ziet er erg leuk uit.

  3. Oh zeer leuk dat het zo snel geleverd wordt! Voor school moeten wij ook een visitekaartje maken voor onszelf en dacht ik eraan om er ook een voor mijn blog te maken! ๐Ÿ˜€ Echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *