Walibi fright nights 2014


Zoals jullie al in mijn vorige blogs hadden gelezen had ik getypt dat ik naar Walibi fright night zou gaan met een stel vrienden. Walibi wordt voor een paar weekenden in oktober omgetoverd tot een ‘ griezel ‘ park. Er lopen op verschillende delen in het park acteurs rond ( vanaf 18.00 uur ) verkleed en wel en ze gaan je dan laten schrikken. En daarnaast hebben ze nog vier spookhuizen in walibi.

Walibi fright nights is van 10 t/m 31 oktober in walibi. Overdag kan je prima door het park lopen en actracties doen maar na 18.00 uur is het park omgetoverd tot een en al griezel park. Er zijn verschillende ‘Scare zones ‘ waar je allemaal enge acteurs tegenkomen die je proberen bang te maken. Bij mij is het maar enkele keer gebeurd ( ik kneep toen mijn vriend z’n hand fijn 😛 ) maar bij andere meiden en vooral inderdaad meiden gingen zelfs de enge griezels achter de meiden aan. De meiden natuurlijk gillen en weg rennen. Verder vond ik wel dat de acteurs echt super mooi zijn verkleed en diegene die ze helemaal omtoveren echt hun best hebben gedaan!

Daarnaast heb je ook nog vier spookhuizen in het park staan. Dit jaar waren het de spookhuizen ‘The Villa ‘ , Jefferson Manor , Haunted Holidays en Psycho Shock. Elk spookhuis is weer anders. We beginnen met The Villa. The villa is gewoon een huis waar je in komt… Maar het is opgesplitst in kamers. Elke kamer heeft een eigen thema. De thema’s zijn van bekende horror films. Dus eigenlijk betreed je elke kamer in een andere film!! Hier ben ik ook zelf in geweest en ik vond het echt doodeng!! Gelukkig kon ik goed verschuilen achter mijn vriend!!

Jefferson Manor is dit jaar het nieuwe spookhuis! We besloten om daar in te gaan. Aangezien ik in de andere drie spookhuizen al in geweest was. We moesten wel helaas langer wachten maar het wachten werd beloond! Alleen onze groep durfde niemand voorop en ik zelf ook niet. Dus ik duwde maar iemand anders voorop. Iedereen meteen bang en zelfs jongens!!! Niemand zelfs vreemde mensen achter ons durfde niet als eerste naar binnen te gaan!! Maar wanneer we doorheen liepen viel het wel mee maar je verwacht niet dat er opeens ergens een hand uitsteekt of iemand achter een deur vandaan komt!! Het is wel je geld waard om in deze spookhuis te gaan!!! Het is echt een spannende spookhuis!!!

The Haunted holidays is een spookhuis met verschillende kamers met verschillende feestdagen. Elk feestdag was weer anders. En natuurlijk op een horror stijl!!! Ik vond deze het minst enge spookhuis van ze allemaal. Omdat ik ook vond dat het voorspelbaar was wanneer er iets engst ging gebeuren.

Als laatste spookhuis is het Psycho Shock… Waar allemaal doktoren en patienten rond lopen om je allemaal je te laten schrikken! Ik vond deze heel erg eng. Want je schrikt heel gauw. Je denkt wanneer gaat het gebeuren maar dan .. pats boem komt er iemand achter een gordijn vandaan of achter een muurtje… Daarnaast werden er ook de vrouwen en mannen gescheiden… Verder vond ik dit een prima spookhuis ook al vond ik het erg eng!!!  Dit is wel een aanrader om naar binnen te gaan voor diegene die nog naar walibi fright nights gaan dit jaar!!!

Verder vond ik het in het algemeen erg leuke avond / dag in walibi. Het was echt een geslaagde dag en oh ik sta ook nog met een griezel op de foto !!! Een vriendin van me heeft die gemaakt… en ik vond hem best wel grappig op zich!!!

IMG-20141013-WA0014

Dit jaar is wel mijn laatste jaar in Walibi met fright nights gewoon omdat ik al vijf jaar ernaar toe gaan en op gegeven moment is het klaar. De fun is over zeg ik dan…. Het was wel weer een toffe ervaring!!!

Liefs ,
Joor

5 gedachten over “Walibi fright nights 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *