Wat ik nog zou graag willen doen!

Ik ben echt dol op Pinterest en word daar zo geïnspireerd van. Schrijven van nieuwe artikelen , nieuwe ideeën voor mijn outfits of the day , sims 4 ideeën en zo ga ik maar nog even door.Vandaag wilde ik jullie een paar leuke ideeën laten zien wat ik nog zou graag wil doen in het leven.  Ik hoop dat ik deze dingen kan gaan doen ( het geld moet er ook natuurlijk zijn! ) . Helemaal aan het einde van deze blog laat ik de dingen zien wat ik ga waarnemen! Maar goed genoeg gekletst ik laat jullie nu mijn bucketlist zien!! 

———————————————————–

Ik begin dan niet gelijk met de verre reizen maar simpel ‘ een boek schrijven ‘. Dit wil ik nog zo graag doen. Het gekke is ik heb enorm veel ideeën heb voor een boek maar nog geen tijd gehad om te kunnen schrijven of als ik iets wil gaan schrijven is plotseling me hoofd leeg en kan ik dus niet meer schrijven 🙁 . Maar ik heb sinds kort een aantal hulpmiddelen gehaald om dit ‘ probleem ‘ voor te zijn en wie weet lukt het me wel om iets te gaan schrijven.

Dit lijkt me echt super gaaf! Gewoon eerste klas vliegen naar een ver land staat zeker op mijn bucketlist. En dan niet met een vlucht naar Londen of Ierland maar naar Amerika of Canada vliegen.
Oké ik heb het geld er nog niet voor maar wie weet. Dit lijkt me ook een enorme gave ervaring lekker lui in je stoel liggen en films kijken tijdens de vlucht.

Mijn vriend en ik willen dit allebei zo graag op Safari in Afrika! Helaas is het best wel prijzig maar wanneer we tijd / geld hebben gaan we dit zeker doen. Lijkt me echt geweldig om van dichtbij deze wilde dieren te gaan zien. En vooral super gaaf om in een jeep rond te rijden. Nog even dromen dus van deze reis 🙂

Ik ben echt dol op Canada en ben zelf al 2 keer geweest maar ik zou zo graag weer terug willen! Canada is zo’n tof land en vriendelijke mensen en de natuur is echt geweldig! Vriendin van mijn moeder woont in Canada en ik zou het nog heel tof vinden om haar weer eens te zien en haar dochter uiteraard! Met haar heb ik hele leuke dingen meegemaakt. Lijkt me super gaaf om een auto te huren en daar in Canada rond te rijden.

Dit wil ik zoiezo een keer gaan doen omdat het misschien wel goed voor me is. Nog nooit aan Yoga gedaan maar mijn schoonzus  ( zus van mijn vriend ) heeft een Yogaschool en ik heb wel eens gevraagd of ik een keer mee kan doen met een lesje. Dit heb ik tot nu toe nog niet gedaan maar ik wil het echt dit jaar nog gaan doen.

Als laatste van mijn bucketlist ( ik heb de rest van de dingen in dit mapje staan als je wilt bekijken! ) wil ik nog meer positief zijn aangezien ik snel negatief denk en ik vind dit een mooie om mijn rijtje af te sluiten.

——————————————————————————————

Wat ik van mijn bucketlist kan afstrepen is :

  1. Weekendje Londen 
  2. Harry Potter Studio’s bezoeken 
  3. Skiën 
  4. 5 km hardlopen 
  5. Weekendje Ierland 
  6. Walvissen spotten 

En wat staat er bij jou op je bucketlist wat je nog zo graag wil doen ?

Liefs , 
Joor

8 gedachten over “Wat ik nog zou graag willen doen!”

  1. Er staat zoveeeel op mijn bucketlist. Zou ook graag een keer eerste klas willen vliegen, Afrika en Canada bezoeken. Harry Potter Studio bezoeken staat ook echt nog op mijn bucketlist

  2. Wat leuk om te lezen wat je nog graag wil doen .
    Ik zie bij sommige dingen wat jij wil doen dat ik dat ook op mijn lijstje heb staan zoals een boek schrijven , safari in Afrika , ook zou ik een reis willen maken naar Australië, dolfijnen spotten en ermee zwemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *