Shoplog : Alieexpress deel 1 !

Ik vertelde jullie al via mijn eerste joorloveswriting geeft tips dat de webwinkel Alieexpress zo leuk is! Er bestaat trouwens ook een App voor deze geweldige webwinkel! Maar pas op! Het is erg verleidelijk om via je telefoon wat te gaan bestellen! Maar goed ik heb dus eerst 2 dingen besteld en die kwamen vrij snel binnen ( ik denk zelfs binnen 2 weken! ) en daarna had ik zoiets van ik wil wat meer gaan bestellen en zo opende ik de app en kwam ik te veel leuke dingen tegen! Mijn 2e bestelling wat ik deed op Alieexpress is blijkbaar nog ergens onderweg dus van die bestelling komt nog een shop log over! Ik moet een ding zeggen bij de 2e bestelling heb ik vooral sieraden besteld en iets van Once Upon a Time <3

———————————————————-

Ik bestelde op Alieexpress 2 organizers voor mijn make-up. Ik was al een tijdje op zoek naar een overzichtelijke make-up bak waar ik zo alles goed kan pakken. En toen vertelde me iemand over Alieexpress en zo kwam ik op deze twee terecht. Beide bakken waren goed ingepakt en ik moet zeggen ze waren niet kapot gegaan tijdens de reis.

Ik heb een bak ( de linker foto ) waar je alleen maar lippenstiften in kan doen en een bak waar je de rest van je make-up ( blush , oogschaduw , mascara etc. ) in kan doen. Helaas viel het me op dat de rechter bak kleiner was dan dat ik verwachtte. Helaas passen mijn w7 palette er niet in. Ik ben verder dik tevreden ermee en voor deze twee betaalde ik samen ongeveer 16 euro en gratis verzending!

Hierboven nog een foto van met mijn make-up spullen erin! Je ziet in de laadjes niet zo heel erg goed wat er in zit. Ik heb daarin mijn blush , sleek , primer etc in zitten. En de lippenstiften spreken voor zich ๐Ÿ˜› . Mijn meest gebruikte ( ik moet echt weer eens tijd maken om mezelf op te tutten en vaker make-up te gaan dragen! ) lippenstiften staan vooraan! ๐Ÿ™‚

————————————————

Dit was dus mijn eerste deel wat ik heb gekocht bij Alieexpress! Geen idee wanneer deel 2 komt want ja je weet nooit precies wanneer je iets binnenkrijgt! ๐Ÿ™‚

En wat vind jij van mijn aankopen? Heb jij wel iets wat besteld bij Alieexpress ?

Liefs ,
Joor

23 gedachten over “Shoplog : Alieexpress deel 1 !”

  1. Ik ben al vaak in de verleiding gekomen om iets via aliexpress te bestellen, maar ik heb geen visa :- altijd jammer dat je bij dit soort sites niet gewoon kan overschrijven

  2. Leuke dingen meid! Ik heb nog niks gekocht op Aliexpress. Moet eerlijk bekennen dat ik dan ook niet kan kiezen wat ik wil hebben. Want het is toch een heel stuk goedkoper dan hier! ๐Ÿ˜‰

  3. Handige opbergers, ik zoek ook nog zo’n lipstick houder. Ik heb nog nooit wat bij alieexpres gekocht omdat ik bang ben voor slechte kwaliteit of dat iets niet geleverd word. Bestel je er vaker, en wat zijn jou ervaringen over het algemeen?

    1. Toevallig ben ik echt zeer tevreden over de lipstickhouder! En werd bij mij vrij snel verzonden. En is niet kapot gegaan tijdens de reis! Zelf ben ik erg blij met alie express! Wel voor paar producten moet je iets langer wachten maar het komt vanzelf aan! Je kan via de app je bestelling goed in de gaten houden!

      Ik had zelf eerst ook grote twijfels maar die heb ik zelf nu niet meer..

  4. Leuke aankopen, deze makeu-up opbergers zijn echt super handig. Laatst bestelde ik op Aliexpress een telefoon hoesje, maar kreeg ik een neppe MAC kwast. Helaas heb ik nog meerdere slechte ervaringen met Aliexpress, maar het is zo verleidelijk om er zo nu en dan toch iets te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *