Wat is het toch leuk om sieraden te dragen!

Het is altijd leuk om sieraden te combineren met je kleding. Een paar armbanden of een mooie statement ketting of wat mooie oorbellen in. Alles kan! Het maakt je kleding toch wat  leuker! Ik kwam een tijdje geleden op de webshop Sieradenloods.nl   Ze hebben ruime keus in sieraden en ze bieden ook nog horloges aan!! Deze webshop heeft   veel merken en vandaag ga ik het over drie merken hebben namelijk…..’ Esprit , Melano Twisted en Zinzi …

Esprit

Zoals jullie weten is Esprit ook een kledingmerk , maar ze hebben ook een ruime keus in sieraden! Van Horloges tot aan ringen.  Ik vind persoonlijk de horloges van Esprit erg mooi.  Met een leuk gekleurde randje maakt het toch wat netter en chiquer. Ook kun je kiezen voor een gekleurde horloges!  Er zijn verschillende soorten horloges van Esprit te vinden! Daarnaast heeft Esprit ook kettingen, oorbellen en ringen. Persoonlijk ben ik een grote fan van Esprit en nu ook al van hun sieraden! Deze sieraden zijn wel wat prijziger. Vanaf ongeveer 30 euro kan je een sieraad kopen.
Esprit sieraden ( klik op de link om naar de sieraden van Esprit te gaan! )

 

Melano Twisted

De Melano Twisted Sieraden kan je gemakkelijk aanpassen aan je kleding. Ze hebben prachtige armbanden waar je makkelijk andere zettingen op kan zetten! Je hebt veel keus! De armbanden zijn verkrijgbaar in zilver, rosé en goud. Daarnaast heb je ook prachtige ringen!

 

 

Zinzi

Als laatste wilde ik jullie wat vertellen over de Zinzi sieraden. Wie kent dit merk nou niet ?  Ze zijn al een tijdje in de Nederlandse schappen. Het mooie van deze sieraden is dat ze niet verkleuren en ze blijven mooi schitteren!  Zinzi heeft in deze webshop armbanden , hangers , kettingen , oorbel bedels ,oorbellen en ringen. Ik ben zelf een grote fan van kettingen en ringen!

 

 

 

Ook heeft deze webshop een winkel in kampen. Als je daarnaast op werkdagen voor 20.30 uur een sieraad bestelt , verzendt Sieradenloods.nl hetzelfde dag nog. Je krijgt het sieraad dus de volgende dag al thuisgestuurd! En als je voor 50 euro wat bestelt , is de verzending gratis!

——————–

Kennen jullie deze webshop al ?

Liefs , Joor

 

16 gedachten over “Wat is het toch leuk om sieraden te dragen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *