Wat is het toch leuk zo’n foto shoot!

Een paar weken geleden zag ik op de blog van My Journal Story een bericht over een fotoshoot met een fotograaf…  En toen ik deze blog las dacht ik aan een foto shoot die ik had samen met mijn vriend , schoonbroer , schoonzus plus vriend ergens buiten in een mooi natuurgebied. Deze foto’s zijn geschoten in Westland ergens in een mooi natuurgebied. Ik vond het zelf erg wennen om in positie te gaan staan en te lachen naar de camera.  We namen foto’s omdat mijn schoonvader in maart 60 werd en wij als cadeau aan hem gaven een foto van ons… Maar ik laat jullie alleen de foto’s zien waar ik op foto sta met mijn vriend…

———————————-

DSC_2905bDSC_2904bDSC_2908b

Dit zijn de foto’s dus geworden van mij en mijn vriend. Zelf vind ik de laatste foto het leukst!!! Ik wil deze graag dan ook op canvas. Maar ik ben nog bezig met zoeken wat ik precies wil. We hadden trouwens ook wel geluk gehad toen in maart met het weer!!!  Het was een geslaagde middagje !!!!

————————————

Wat vinden jullie van de foto’s ? en hebben jullie wel eens een foto shoot gehad ?

Liefs ,
Joor

32 gedachten over “Wat is het toch leuk zo’n foto shoot!”

  1. Die laatste foto van jullie tweeën is inderdaad heel erg leuk! Ik heb zelf heel veel shoots gehad maar dat komt door het modellenwerk wat ik deed.

  2. Wauw, wat een mooie foto’s! Jullie hebben inderdaad geluk gehad met het weer. Mijn vriend wil ook nog zo’n fotoshoot doen maar zeker met zo’n witte achtergrond vind ik het zo gemaakt overkomen. Deze foto’s zijn ten minste spontaan, veel beter!

  3. Hahaha wat super leuk!!! 😀 Echt prachtige foto’s!
    Tis maar goed dat je me erin “getagd” hebt kom ik er zojuist achter dat de foto’s niet meer zichtbaar zijn.. Niet zo handig 😛 Eventjes aanpassen zometeen! 😀

    Prachtige foto’s!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *