Wat word ik blij van een pakketje !!

Ik word altijd blij van een pakketje wat van de post komt. Van de week had ik eerder een pakketje gekregen van Make-up spot! En nu kreeg ik  afgelopen woensdag een ander pakketje binnen. Ik had meegedaan met een winactie van Cuteminute. Met deze winactie deed ik mee. En tot grote blijdschap kreeg ik een mailtje later dat ik gewonnen had! En hoe leuk is dat ? . Hieronder laat ik zien wat er allemaal in dit leuke rozen doos zit!! Kijk je mee ?

—————————————————————————————————————————————–

Echt super leuke pakketje! Met een lief kaartje er nog bij in ook!! Super lief !!!! En ik zag al meteen dat de sokken mijn nieuwe lievelingssokken worden!!! Heerlijk warme voetjes is nooit verkeerd!!! En een heerlijke spons voor onder de douche!!! Heerlijk ik ben echt blij met de rest van deze leuke producten!!! hieronder laat ik de rest van de producten zien die ik heb gekregen!!

Ik vind de rozen doos ook al echt geweldig!!! En daarnaast de inhoud is ook zeker niet verkeerd!!! De victoria secret body mist!  en wat beauty producten en een heerlijke spons voor onder de douche ben ik erg blij mee. Daarnaast de heerlijke sokken ben ik zo blij mee!! Nooit geen koude voeten meer!!!
En waar ik toch wel stiekem nog het meest  benieuwd naar ben is de palette van MAx & More … en de lipsteen van Maybelline en de prime and Fine van Catrice !!! Wanneer ik een vrije dag ben ga ik het uitproberen!!!

Ik ben in ieder geval heel erg blij mee met deze leuke pakketje <3 Dank jullie wel Cuteminute echt geweldig!!! Ben zo blij!!!
En hebben jullie wel eens wat gewonnen op een andere blog ? en zo wat won je ?

liefs ,
Joor

P.S  ik heb nog iets geweldigs om te vertellen namelijk : Als ik op de 100 volgers heb op WordPress verloot ik een hele leuke goodie bag met wat hele toffe producten. Meer info volgt zo snel mogelijk!! 🙂

50 gedachten over “Wat word ik blij van een pakketje !!”

  1. Gefeliciteerd! Wat heb jij leuke dingen gewonnen zeg! Ik had nog nooit iets gewonnen… Tot ik meedeed aan sommige win acties van verschillende blogs. Zo heb ik eens enkele lakjes gewonnen en ben ik nu aan het wachten op een paketje van TBS waar ik heel erg hard naar uitkijk. Je hebt me alvast benieuwd gemaakt naar jouw goodie bag, ik heb hier ook enkele spulletjes liggen om te geven maar ben er zelf nog niet helemaal uit wanneer ik dit ga doen 🙂

    1. Dank je wel 😀 <3 Wow dat is ook gaaf zeg !!! 😀 Altijd leuk om uit te kijken naar een pakketje!! Awww … oké gaaf!! 😀 .. ik zal je in de gaten houden wanneer je iets gaat weggeven:P… ik moet nog wat dingetjes verzamelen.. 🙂

  2. Wat een tof pakket! Vooral de VS bodymist en het TBS pakket. Ik heb zelf nu ook een winactie, dus misschien vind je het wel leuk om mee te doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *